QUI SOM

Oficis i  Professions
RRHH

Presentació

Estem a Figueres i Portbou on realitzem la cerca de candidats per tota la comarca.
A l´Alt Empordà amb l´empenta de la tramuntona , vent del nord, desenvolupem un sistema per ajudar a les empreses en RRHH.

NeuroEnginyer

Oferim experiència i metodologia en les seleccions de personal RRHH. 

CEO

Director d´empordaJOBS des del 2016 hem lluitat per aixecar una empresa novedosa.

Seu Principal

En simple garatge de Portbou  es van disenyar tot el sistema ITM.

 

Intro

EMPORDAJOBS empieza su andadura en el año 2016. Somos una pequeña empresa dedicada a los RRHH con sede física en Portbou.   Somos una sociedad unipersonal limitada (2020) de gestión del cambio y de selección de personal con alta calidad de resultados en nuestras acciones de captación.
Nos implicamos en cada proceso de selección como si fuera nuestra propia empresa,
escuchando a nuestros clientes para detectar y satisfacer sus necesidades. 
Cada proceso de selección es único, porque no hay dos personas o empresas iguales, y de nada sirve aplicar soluciones de reclutamiento estandarizadas. Existe una solución para cada empresa, y en EmpordaJOBS sabemos encontrarla. 

Somos una sociedad unipersonal limitada (2020) de gestión del cambio y de selección de personal con alta calidad de resultados en nuestras acciones de captación. Currículum Vitae

PsicoEnginyer de formació universitària  portem a l´excel.lència els nostres resultats laborals ens podeu conèixer un xic més a  www.molons.cat  veure biografia.

La nostra empresa té una dilatada experiència, des de 2016, en proporcionar una amplia gama de serveis i solucions innovadores a clients de tots els sectors RRHH, SELECCIÓ DE PERSONAL ,   amb  diferents pressupostos.

Inicis humils que ens han portat a gestionar un patrimoni important en 3 anys i 11 mesos. Van començar amb poc recursos econòmics a la butxaca de l´empresa amb un dipòsit ple de gasolina i un portàtil ple d´idèies i projectes.  


Equip Col.laboradors  autònoms :
Hola,

Soms un petit equip de persones que fem crèixer cada día aquest projecte empresarial.

Ramon Molons de San Román. Director: PsicoIngeniero  
Pere Gascón Blanch. Gestor de Cuentas: Economista.

Col.laboradors externs:

Segons les necessitats treballem amb diferents professionals en règim autònom: enginyers, comercials, diseñadors gràfics...
Associació empresarial
Solidaritat Empordajobs: